Acasă Politic Bucuresti: Monica Macovei: USL ii va schimba pe procurorul general si pe...

Bucuresti: Monica Macovei: USL ii va schimba pe procurorul general si pe seful DNA

DISTRIBUIȚI

112625 – 21082012 – Europarlamentatul PDL Monica Macovei se teme ca USL va schimba procurorul general al Romaniei si procurorul-sef al DNA in timpul scurt ramas pana la revenirea luio Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei.

„Temerea mea e ca, pe justitie, sa nu se darame ce am construit, adica anchetarea politicienilor din toate partidele”, a spus Macovei, citata de Ziare.com

Intrebata daca USL poate amana citirea in Parlament a deciziei de revenire a lui Traian Basescu, Macovei a raspuns: „Daca amana citirea (in Parlament-n.r.) a deciziei Curtii, o pot face. Doamna Pivniceru si-a dat demisia din magistratura, e clar ca se grabesc. Aceasta graba inseamna doar revocarea procurorului general, numirea unui nou sef la DNA si oprirea anchetelor de frauda electorala”.

In opinia fostului ministru al Justitiei, numirea Monei Pivniceru, care poate deveni ministru al Justitiei si sa numeasca alti procurori abia miercuri, arata ca asta se pregateste, mai ales ca aceasta si-a dat si demisia din magistratura.

Exista si o declaratie mai veche a Monei Pivniceru privind schimbarea lui Daniel Morar”, a adaugat ea.

Monica Macovei crede ca cei de la USL au facut valva cu declaratiile despre anchetarea fraudelor de la referendum pentru a pregati schimbarea procurorului general.

„Parerea mea e ca au pregatit terenul pentru schimbarea procurorului general, urland televiziuni ca Romania TV si Antena 3 ca „vai, saracii oameni, au fost intrebati daca au fost la referendum”. Aceste investigatii pot duce foarte sus. Daca maine se intruneste plenul, aceste lucruri nu se vor intampla”, a completat Macovei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.