Acasă Politic Bucuresti: Măsuri de ordine publică pe stadionul „Arena Naţională”

Bucuresti: Măsuri de ordine publică pe stadionul „Arena Naţională”

DISTRIBUIȚI

 – 112216 – 01082012 – Peste 200 de jandarmi din Capitală vor asigura ordinea şi siguranţa publică la meciul de fotbal dintre Steaua și Spartak Trnava din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europa. Meciul va avea loc joi, pe stadionul „Arena Naţională” din capitală, cu începere de la 20.45.

Pentru acest meci au fost puse în vânzare 20.000 de bilete. La meci sunt aşteptaţi aproximativ 350 de suporteri străini. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, motiv pentru care jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

În cadrul şedinţei de cooperare organizată de Jandarmeria Capitalei au fost stabilite toate detaliile privind organizarea şi desfăşurarea evenimentului.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.45 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pietonii vor avea acces numai prin Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin. Aceleași căi de acces le vor avea la dispoziție și cei care vor veni cu mașina. – VIP şi persoanele cu dizabilităţi vor intra doar prin str. Maior Coravu, iar ziariștii acreditați – prin Bd. Basarabia.

Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.