Acasă Politic Bucuresti: Președintele suspendat, Traian Băsescu, acuza falsificarea listelor electorale

Bucuresti: Președintele suspendat, Traian Băsescu, acuza falsificarea listelor electorale

DISTRIBUIȚI

 – 112279 – 05082012 – Președintele suspendat, Traian Băsescu, marșează pe falsificarea listelor electorale. El crede că pregătirea falsificării listelor electorale în plină vacanță i se pare ”unul dintre cele mai mari bluf-uri”, iar această inițiativă va face ca România să devină ”o pată albă” pe harta UE. Pregătirea falsificării listelor electorale prin recensământ în care, fiind perioadă de vacanță, destui cetățeni sunt plecați și alte vreo trei milioane sunt în străinătate mi se pare unul dintre cele mai mari bluf-uri.

Vreau să știți că această abordare care a devenit publică vineri cu recensământul este de natură să descalifice total România. Știu reacțiile politicienilor din UE și dacă acești oameni nu se opresc vor face ca România să fie pentru mulți ani de acum înainte o pată albă pe harta Uniunii Europene, a precizat Traian Băsescu.

Președintele suspendat a precizat că nu amenință, așa cum spun unii, ci doar atenționează. ”Nu ameninț, sunt oameni care spun că ameninț. Eu doar atenționez. Și atenționez cu maturitatea și înțelegerea unuia care de 8 ani construiește la credibilitatea României în interiorul UE. Nu se pot actualiza listele electorale așa cum ne-au promis domnul Victor Ponta și domnul Rus. Ei nu fac decât să penibilizeze Guvernul României și prin efect România însăși”, a subliniat Băsescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.