Acasă Politic Bucuresti: Sefii CNI si ANL au fost schimbati

Bucuresti: Sefii CNI si ANL au fost schimbati

DISTRIBUIȚI

112691 – 24082012 – Ministrul Dezvoltării Regionale şi turismului a emis joi un ordin de investire a lui Dan Busoc în funcţia de director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), precum şi un ordin de numire a lui Ion Simonca în funcţia de director tehnic al CNI,

ca urmare a încetării mandatului acestuia din urmă de director interimar al companiei, potrivit unui comunicat al ministerului.

La conducerea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) a fost numit director general Cosmin Ilina, în locul lui Iftimie Nicorici.

Celor doi directori generali numiţi joi li s-a solicitat în mod expres să respecte procedurile de transparenţă în procesul de contractare a lucrărilor publice şi să aşeze cele două companii, CNI şi ANL, pe principii de competitivitate cu scopul de a utiliza eficient resursele alocate din bugetul de stat. 

Pentru CNI, este vorba despre o trecere progresivă de la programele naţionale bazate pe săli de sport şi bazine de înot, la programe naţionale orientate pe modernizarea drumurilor şi a reţelelor de apă şi canalizare din mediul rural al României.

La Agenţia Naţională pentru Locuinţe se va continua programul pentru construirea de locuinţe destinate tinerilor si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.