Acasă Politic Cape Town: Ponta, ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste

Cape Town: Ponta, ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste

DISTRIBUIȚI

112843 – 31082012 – Premierul Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Victor Ponta a participat zilele acestea la reuniunea Internationalei Socialiste, din Africa de Sud, unde a luat parte la mai multe reuniuni si intalniri politice.

Aceasta functie presupune ca o data la sase luni sa participe la reuniunea liderilor socialisti.

Functia de presedinte al Internationalei Socialiste este detinuta in acest moment de George A. Papandreou (Grecia) iar functia de secretar general este detinuta de Luis Ayala (Chile). Conform paginii oficiale paginii oficiale a Internationalei Socialiste in acest 

„Votul a fost fara probleme pentru ca sunt vicepresedinti din toata lumea. Important era sa pastram PSD intr-o familie politica internationala pentru ca in perioada urmatoare vom avea mult de luptat ca sa refacem imaginea tarii. E important fiecare contact”, a spus presedintele PSD intr-o interventie telefonica la Romania TV.

El a tinut sa puncteze, referitor la mutarea la Bruxelles a Congresulului PES, ca a fost o decizie a PSD, luata in conditiile in care socialistii germani anuntasera ca nu ar veni la Bucuresti invocand probleme pe care le-ar avea cu presa germana.

„Atunci am zis sa mutam Congresul la Bruxelles, pentru ca socialistii germani sunt importanti. Vom face la Bucuresti alt congres”, a spus Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.