Acasă Politic Chişinău: Filat merge la Moscova pe filiera ruso – germana

Chişinău: Filat merge la Moscova pe filiera ruso – germana

DISTRIBUIȚI

112502 – 1508201 – Dupa ce se vede cu Angela Merkel, premierul Vlad Filat va merge într-o vizită oficială de două zile la Moscova, pe 10 și 11 septembrie.

Intalnirea este aranjata pe filiera ruso – germana si vine sa puna pe picior de egalitate actiunile Rusiei si Germaniei privind Republica Moldova, transmite Romanian Global News, preluata de Prompt Media.

Oficial s-a anuntat ca Filat va merge la Moscova la chemarea omologului său rus, Dmitri Medvedev, care a lansat invitația încă la sfârşitul lunii iunie, în cadrul unei discuţii telefonice, insa surse oficiale ale Romanian Global News de la Chisinau au confirmat aranjamentul facut de partea germana pentru vizita la Moscova.

Duetul germano-rus, Merkel – Medvedev, aminteste de un alt duet de trista amintire pentru romanii basarabeni si anume de cel reprezentat de Ribentropp – Molotov. Va risca Filat stabilitatea politica a Republicii Moldova numai ca sa dea satisfactie orgoliilor germane si intereselor rusesti? Este o intrebare la care vom avea raspunsul in cateva zile, mai sustine sursa citata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.