Acasă Politic Oradea: Politist valcean de la Investigarea Fraudelor, trimis in judecata pentru luare...

Oradea: Politist valcean de la Investigarea Fraudelor, trimis in judecata pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

112713 – 24082012 – Procurorii DNA Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Sorin Văduva, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de investigare a fraudelor, pentru luare de mită în formă continuată.

Potrivit procurorilor, în perioada decembrie 2011 – iulie 2012, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară cu gradul profesional de inspector de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Văduva a pretins, în mai multe rânduri, de la un denunţător, sumele de 2.000 euro, 2.000 lei ori diferite sume de bani fără a preciza cuantumul acestora pentru ca, în schimb, să urgenteze cercetările şi să soluţioneze favorabil un dosar penal constituit în urma unei plângeri penale depuse de denunţător.

La data de 1 august 2012, Văduva a primit de la denunţător 500 de euro, cu titlu de mită, procurorii procedând la constatarea infracţiunii flagrante. În aceeaşi zi, procurorii au dispus reţinerealui pe un termen de 24 de ore iar la data de 2 august 2012, Curtea de Apel Oradea a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Oradea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.