Acasă Politic Arges: Constantin Nicolescu a mers la DNA cu avocatul si cardiologul

Arges: Constantin Nicolescu a mers la DNA cu avocatul si cardiologul

DISTRIBUIȚI

113455 – 26092012– Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat astăzi la DNA Piteşti, pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.

Împreună cu șeful CJ Argeș, au mers și avocatul acestuia, dar și un medic cardiolog, care supraveghează starea de sănătate a politicianului. ”Deocamdată în dosar sunt învinuit, nu ştiu ce argumente au dumnealor, eu trebuie să răspund la întrebări. Sper să rezist. Poate că aşa e soarta. Dacă ar fi după medici ar trebui să stau liniştit, dar nici ei nu pot să stăpânească situaţia după şocul nervos, cerebral pe care l-am avut”, a afirmat Constantin Nicolescu, adăugând că nu intenționează să se retragă de la conducerea CJ Argeș.

În urmă cu două săptămâni, Constantin Nicolescu a fost scos pe targă din sediul DNA, fiind dus la Spitalul Judeţean din Piteşti şi ulterior transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Diagnosticul a fost sindrom coronarian acut, dar nu a fost necesară o intervenţie chirurgicală.

Procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca. În 18 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost trimis în judecată de DNA într-un alt dosar, fiind acuzat că a obținut în baza unor acte false fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.