Acasă Politic Bucuresti: Adio TVR Cultural. Bun venit TVR 2 Cultural

Bucuresti: Adio TVR Cultural. Bun venit TVR 2 Cultural

DISTRIBUIȚI

113215 – 14092012TVR Cultural îşi suspendă emisia începând de sâmbătă, 15 septembrie, de la orele 23.59, potrivit unei decizii a preşedintelui-director general al SRTV, Claudiu Săftoiu.

“Decizia face parte din procesul de implementare a Programului de redresare economică a SRTV, elaborat în concordanţă cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2012. Aplicarea Programului decurge din necesitatea armonizării ofertei editoriale şi a resurselor utilizate cu veniturile lunare ale SRTv”, se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

TVR Cultural va fi preluată de viitorul canal TVR 2 Cultural, a cărui grilă va cuprinde, printre altele, publicistică culturală, documentare, spectacole de teatru, operă, concerte şi producţii muzicale prezentate pe genuri, filme de artă, programe educative dedicate copiilor şi tinerilor, producţii ale tinerilor creatori independenţi, divertisment de calitate adresat tuturor categoriilor de vârstă.

”Decizia de suspendare a emisiei TVR Cultural a fost luată în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Legea 41/1994 de organizare şi funcţionare a TVR face referire la progamele 1 şi 2, la un departament care difuzează emisiuni pentru străinătate şi la studiourile teritoriale, al căror canal de exprimare este acum şi TVR 3″, se arată în comunicat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.