Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu repetă: Curtea Constitutionala a calcat in picioare vointa electoratului

Bucuresti: Crin Antonescu repetă: Curtea Constitutionala a calcat in picioare vointa electoratului

DISTRIBUIȚI

112993 – 06092012 – Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, la prima sa aparitie de dupa parasirea fotoliului de la Cotroceni, ca referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu nu a fost un esec, ci vointa electoratului „a fost calcata in picioare”.

Asaltat de jurnalisti inainte de intrarea la sedinta Biroului Politic Central al PNL, Crin Antonescu a inceput prin a respinge intrebarile referitoare la absenta sa de la deschiderea sesiunii Senatului.

„Si ce s-a intamplat la sedinta Senatului?”, a replicat el cand a fost intrebat de ce a lipsit in conditiile in care este presedinte. „Stiu cine sunt!”, a adaugat Antonescu, sustinand ca amanarea deschiderii sesiunii Senatului nu a fost vina lui.

Intrebat daca liderii de filiale care au inregistrat rezultate slabe la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu vor plati politic, Crin Antonescu a replicat: „Nu asa se pune problema. Prezenta a fost oricum semnificativa, marea drama este ca vointa electoratului roman a fost calcata in picioare de multe instante si institutii, incepand cu CCR „.

Crin Antonescu a mai spus ca problema unei noi suspendari a lui Traian Basescu se va mai pune abia in momentul in care presedintele va incalca Constitutia. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.