Acasă Politic Bucuresti: Dan Diaconescu nu asista la negocierile cu OPSPI

Bucuresti: Dan Diaconescu nu asista la negocierile cu OPSPI

DISTRIBUIȚI

113509 – 27092012 – Dan Diaconescu nu a participat la negocierile de joi cu reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), pe baza contractului de vanzare – cumparare

a actiunilor Oltchim.

Avocatul Daniel Fenechiu, a declarat ca Diaconescu nu a plecat din tara, aflandu-se in locuinta sa, desi acesta spusese, miercuri, ca va pleca in seara acelei zile. 

„Domnul Diaconescu nu a plecat din tara, este la el acasa. Nu stiu daca va veni azi la negocieri, nu m-a anuntat nimic”, a spus Fenechiu.

Potrivit spuselor sale, se asteapta raspunsul autoritatilor in legatura cu moratoriul depus, astfel incat, timp de un an de zile, combinatul sa nu aiba probleme cu firmele de stat. 

„Nu ne dorim sa semnam contractul, iar a doua zi sa primim o cerere de insolventa de la Electrica sau de la AVAS”, a subliniat Fenechiu.

Miercuri, avocatii lui Diaconescu au facut 21 de propuneri de modificare a contractului de vanzare – cumparare a actiunilor, precum si 15 propuneri de adaugare de paragrafe noi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.