Acasă Politic Bucuresti: Diaconescu are bani cu sacul

Bucuresti: Diaconescu are bani cu sacul

DISTRIBUIȚI

113555 – 30092012 – Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va aduce luni trei milioane de euro, „in saci”, pentru plata salariilor angajatilor de la Oltchim Ramnicu Valcea si ca a prezentat OPSPI

o varianta de finantare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul Eximbank.

Diaconescu a spus ca va scoate luni cele trei milioane de euro din conturile sale deschise la OTP Bank si ii va da salariatilor inainte de eventuala semnare a contractului cu OPSPI, daca Guvernul va gasi o solutie legala in acest sens.

In plus fata de cele 45 de milioane de euro din oferta pentru pachetul majoritar de actiuni al combinatului, exista o posibila finantare de 91 de milioane de dolari, prin Eximbank, a declarat Diaconescu.

El a spus ca seful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a cerut vineri seara sa ateste existenta banilor printr-un extras de cont in original, autentificat, dar ca acesta este imposibil de adus pana la finalul week-end-ului, si ca de altfel reprezentantii OPSPI nu au dorit sa continue negocierile in zilele de sambata si duminica.

Diaconescu a afirmat ca s-a intalnit sambata la un hotel din Bucuresti cu reprezentanti ai unor investitori si cu persoane care ar urma sa administreze Oltchim, acestia sfatuindu-l sa nu semneze contractul pentru Oltchim in conditiile cerute de OPSPI. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.