Acasă Politic Bucuresti: Licitatia pentru Oltchim: Incă niciun castigator. Dan Diaconescu a avut cea...

Bucuresti: Licitatia pentru Oltchim: Incă niciun castigator. Dan Diaconescu a avut cea mai bună ofertă pentru actiuni

DISTRIBUIȚI

113359 – 21092012 – Ofertele pentru preluarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au fost deschise, vineri la pranz, la sediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), insa până în acest moment,

comisia retregandu-se pentru a analiza dosarele.

Dan Diaconescu a avut cea mai mare oferta pentru actiunile Oltchim, in valoare de peste 203,1 milioane de lei. El nu a depus ofertat si pentru achizitia creantelor catre Electrica si AVAS.

Chimcomplex a oferit 18,8 milioane de lei pentru actiunile Oltchim si 202,6 milioane de lei pentru creanta Electrica. Pentru achizitia creantelor catre Electrica si a actiunilor, oferta este de 221,4 milioane de lei.

AISA Invest a depus oferta de achizitie doar a actiunilor Oltchim, in valoare de 30 de milioane de lei. 

La randul sau, grupul PCC a depus o oferta totala de aproximativ 40 de milioane de euro, cate 13,4 milioane de lei pentru actiuni, creante AVAS si creante Electrica.

La prima vedere, doar oferta PCC pare sa respecte toate cerintele, fiind atat pentru actiunile combinatului, cat si pentru creantele catre AVAS si Electrica, insa pretul oferit este mult inferior celorlalte oferte pentru combinat.

Nu este exclus ca, in cele din urmă, să se decidă achzitionarea individuala a fiecăreia dintre cele trei părti – actiuni, creante AVAS si creante Electrica.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.