Acasă Politic Bucuresti: Liviu Dragnea nu sta la discutii cu procurorii DNA

Bucuresti: Liviu Dragnea nu sta la discutii cu procurorii DNA

DISTRIBUIȚI

113304 – 19092012 – Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat, miercuri, la sediul DNA. Social-democratul a depus la DNA un memoriu, pe tema acuzatiilor care i se aduc. „Atat timp cat se analizeaza activitatea mea

politica in cadrul unei campanii electorale, este un dosar eminamente politic. Este un precedent extrem de pericolus ca functionarea unui partid sa fie considerata ca fiind fapta penala. Mi se pare extrem de periculos acest precedent”, a declarat Dragnea, la iesirea din sediul DNA.

El a adaugata, ironic, ca USL isi va propune pierderea alegerilor parlamentare, „pentru ca, altfel, daca ne propunem sa castigam alegerile din 9 decembrie, s-ar putea sa fie considerat folos necuvenit”. 

Secretarul general al PSD a explicat si ce a facut in ziua referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

„In ziua referendumului, am stat de dimineata pana a doua zi de dimineata in sediul de partid. Am iesit doar sa votez intr-o sectie din apropiere – la Jean Monet mi se pare ca am fost”, a mentionat Dragnea, care a adaugat ca nu a comunicat nimanui, in timpul referendumului, sa faca lucruri ilegale sau incorecte.

„Am stat in sediul de la Kiseleff, n-am de unde sa stiu ce morti au fost sa voteze”, a precizat social-democratul.

Dragnea este urmarit penal pentru numeroase infractiuni in timpul desfasurarii referendumului, „in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”.

DNA a enumarat nu mai putin de zece metode prin care secretarul general al PSD a fraudat votul de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, printre care turismul electoral, falsificarea de semnaturi si votul exercitat de minori. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.