Acasă Politic Bucuresti: Monica Macovei il da in judecata pe Dan Sova

Bucuresti: Monica Macovei il da in judecata pe Dan Sova

DISTRIBUIȚI

113274 – 18092012 – Europarlamentarul PDL Monica Macovei il va actiona in judecata pe ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Dan Sova, pentru acuzatiile mincinoase facute la adresa tatalui acesteia.

Dan Sova a spus ca tatal Monicai Macovei ar fi fost general de securitate si seful securitatii din Giurgiu.

„Europarlamentarul Monica Macovei, impreuna cu mama ei, l-a actionat in judecata astazi, 18 septembrie 2012, pe Dan Sova pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut la adresa tatalui ei, Vasile R. Gherghescu”, se arata intr-un comunicat.

„I-am cerut d-lui Dan Sova sa prezinte dovezi pentru afirmatiile calomnioase pe care le-a facut la adresa tatalui meu, dar nu are nicio dovada”, a spus Monica Macovei.

Nu a fost singura data cand Monica Macovei a cerut dovezi in acest sens, europarlamentarul solicitand, pe 9 septembrie, intr-o conferinta de presa, dovezi din partea lui Dan Sova privind aceste acuzatii, pentru ca pe 10 septembrie sa trimita o scrisoare, inregistrata la Guvern, prin care ii cerea dovezi in scris.

Dan Sova nu a oferit nicio dovada care sa-i probeze spusele.

In cadrul mai multor emisiuni ale posturilor de televiziune Antena3 si Realitatea TV, senatorul PSD Dan Sova a afirmat in repetate randuri ca tatal europarlamentarului Monica Macovei, Vasile R.Gherghescu, ar fi fost „general de securitate” si „seful securitatii Giurgiu”.

„In actiunea depusa la Tribunalul Municipiului Bucuresti, solicit ca domnul Dan Sova sa isi ceara public scuze pe aceleasi posturi de televiziune unde a facut acele afirmatii, pentru ca a mintit populatia si m-a calomniat, sa publice hotararea in 4 ziare nationale si sa plateasca daune morale in valoare de 700.000 lei”, a spus Monica Macovei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.