Acasă Politic Bucuresti: PDL vrea bugetul pana la jumatatea lui octombrie

Bucuresti: PDL vrea bugetul pana la jumatatea lui octombrie

DISTRIBUIȚI

113001 – 06092012Guvernul Ponta are obligaţia „să vină cu bugetul pe 10 octombrie”, cum prevede legea finanţelor publice, a declarat, joi, preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Adriean Videanu. Videanu a apreciat că Guvernul Ponta

vrea să prezinte bugetul pe 2013 după alegerile parlamentare, deoarece doreşte „să ascundă faptul că nu are resurse pentru a doua majorare a salariilor bugetarilor”, pentru restituirea banilor pensionarilor care au fost impozitaţi cu 5,5%, precum şi introducerea cotei progresive.

„Guvernul vrea să ascundă introducerea cotei progresive, nu vor să şi-o asume politic în perioada de campanie”, a spus Videanu.

El crede că această intenţie a Guvernului reprezintă „o tentativă de a păcăli electoratul încă o dată”.

„Vor să ascundă faptul că nu au resursele pentru a doua majorare a salariilor bugetarilor, aşa cum au promis, vor să ascundă faptul că nu au suficiente resurse pentru restituirea banilor pensionarilor care au fost impozitaţi cu 5,5%, ilegal aşa cum a hotărât Curtea Constituţională. Din punctul meu de vedere, este o tentativă de a păcăli electoratul, încă o dată, încercând să arunce în viitor cu promisiuni fără niciun fel de fundamentare”, a mai spus Videanu.

El crede că Guvernul Ponta are obligaţia morală să „vină cu bugetul pe 10 octombrie”, aşa cum prevede legea finanţelor publice şi să le arate românilor „că asta este ce au promis, asta este ce fac”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.