Acasă Politic Bucuresti: PSD il vrea pe Valer Dorneanu la Avocatul Poporului

Bucuresti: PSD il vrea pe Valer Dorneanu la Avocatul Poporului

DISTRIBUIȚI

112911 – 03092012 – Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PSD, ca social-democratii il propun pe Valer Dorneanu pentru functia de Avocat al Poporului.

Zgonea a spus ca Valer Dorneanu este un om de o probitate profesionala deosebita si a avut si sustinerea din partea opozitiei.

Zgonea a precizat ca a avut o discutie cu presedintele PDL, Vasile Blaga, in privinta Avocatului Poporului, in care i-a spus ca este o palma pe obrazul a cinci grupuri parlamentare faptul ca PDL il sustine pe Gheorghe Iancu, revocat din aceasta functie.

„Am avut o discutie cu presedintele PDL si l-am rugat ca atunci cand vrei sa fii partener de incredere in dialog cu celelalte forte politice sa nu-i pui intr-o situatie sensibila. Va reamintesc ca Avocatul poporului a fost revocat din functie de cinci din cele sase grupuri parlamentare, venind cu aceeasi propunere. Este o palma pe obrazul celorlalte cinci grupuri politice si o sfidare la adresa parlamentarilor. Domnul Blaga mi-a promis ca va gasi o solutie astfel incat lucrurile sa fie pe varianta propusa de noi, adica un consens pentru o propunere la Avocatul poporului”, a adaugat Zgonea.

Conducerea PDL a decis sa il propuna pe Gheorghe Iancu pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat in 20 august prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda.

UDMR il sustine pe Eckstein Kovacs Peter pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat, sambata, liderul Uniunii, Kelemen Hunor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.