Acasă Politic Bucuresti: Un protestatar a murit la Primaria Sectorului 5

Bucuresti: Un protestatar a murit la Primaria Sectorului 5

DISTRIBUIȚI

113076 – 10092012 – Doi barbati au amenintat luni cu autoincendierea in fata institutiei condusa de Marian Vanghelie, pentru că, desi le datoreaza multi bani, Primaria Sectorului 5 nu da semen ca s-ar achita de datorie, iar primarul Vanghelie

nu i-a primit in audienta. Dupa interventia pompierilor, unui protestatar i s-a facut rau, dar a mers pe propriile picioare pana la ambulanta care l-a transportat la Spitalul Coltea. Acolo, in ciuda eforturilor depuse de medici, barbatul a murit.

Cei doi manifestanti, care aveau cu ei butelii cu gaz, au amenintat ca isi dau foc in fata Primariei Sectorului 5.

Protestatarii erau suparati ca incearca de mai bine de un an sa obtina o audiere la edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie. Acestia au reclamat ca au lucrat pe santier si ar fi trebuit sa mai primeasca bani de la Primarie.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unei flacari aprinsa langa o butelie. Unul dintre cei care incercau sa isi dea foc se stropise cu benzina pe tricou.

Ulterior, unuia din manifestanti i s-a facut rau. Barbatul a suferit un stop cardio-respirator. 

Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului, iar medicii i-au facut un masaj cardiac manifestantului. Barbatul a fost transportat, la Spitalul Coltea, insa, la scurt timp, medicii i-au declarat decesul.

Celalalt protestatar a fost dus la politie pentru audieri. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.