Acasă Politic Ilfov: Primarul din Chiajna, amenintat cu puscaria de Ana-Maria Prodan

Ilfov: Primarul din Chiajna, amenintat cu puscaria de Ana-Maria Prodan

DISTRIBUIȚI

113191 – 14092012 – Primarul localitatii ilfovene Chiajna, Mircea Minea, este amenintat cu puscaria de presedintele clubului Universitatea Cluj, Ana-Maria Prodan. Ana-Maria Prodan, alaturi de sotul ei, Laurentiu Reghecampf,

au lucrat la Concordia Chiajna pana la finalul sezonului trecut. In contractul semnat cu echipa din Chiajna, erau prevazute bonusuri consistente, de 50.000 de euro, pentru salveaza de la retrogradare.

Concordia a avut un parcurs bun in retur, pastrandu-si locul in Liga I, numai ca banii nu au mai venit pentru cei doi.

Mai mult, Minea a prezentat o serie de documente autentificate la notar din care rezulta ca Reghecampf si sotia sa au primit cei 50.000 de euro.

Astfel, el a aratat presei cateva declaratii notariale in care mai multi martori sustin ca au fost de fata in momentul in care Reghecampf a incasat banii „la negru”, in data de 6 iunie. Tehnicianul Stelei sustine ca totul este un fals, aratand in acest sens biletele de avion care dovedesc ca s-a intors din SUA pe 7 iunie, deci nu putea fi in tara sa isi ia banii. 

„Da, e o eroare in acele documente. Nu pe 6 iunie i-am dat banii, ci in alta zi, 6 iunie e doar data la care s-au redactat actele. S-a facut o greseala cand toti am semnat punand acea data, insa plata a fost facuta dupa cateva zile”, a fost reactia lui Minea din Gazeta Sporturilor.

Acum, familia Reghecampf il ameninta pe primar, dar si pe cei care au semnat acele declaratii notariale, cu puscaria.

„Cele 7 persoane care au mers la notariat si au declarat asa ceva… Pacat, dar le vom face o plangere penala ca sa inteleaga ca nu poti sa-ti bati joc de viata si reputatia unui om onest, care a muncit pe branci sa ajunga aici. Poate, la puscarie, vor avea timp suficient sa reflecteze asupra acestor lucruri”, a anuntat Ana-Maria Prodan.

Avocatul familiei Reghecampf va ajunge in cursul zilei de vineri la parchet, acolo unde va depune cele 7 plangeri penale.

Potrivit Codului Penal, infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.