Acasă Politic Tulcea: Ponta: ”Ne intoarcem la munca”

Tulcea: Ponta: ”Ne intoarcem la munca”

DISTRIBUIȚI

113216 – 16092012 – Odata cu reuniunile USL din Delta Dunarii s-a terminat faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare, a declarat, sambata, la Murghiol, presedintele PSD Victor Ponta.

”Gata cu negocierile. De luni, practic, ne reintoarcem – cei care suntem in zona executiva – la munca executiva, care va reprezenta, in mod sigur, unul dintre argumentele noastre principale pe 9 decembrie, iar restul colegilor nostri, la campania electorala. Precizam, inca o data, vrem sa schimbam regimul Traian Basescu, sa putem sa guvernam, de data aceasta nu pentru sase luni sau sapte luni, ci pentru cel putin patru ani”, a spus Ponta.

            Premierul si-a manifestat convingerea ca aceasta alianta politica va castiga majoritatea absoluta in viitorul Legislativ. „Acum intr-adevar sunt convins ca USL va avea majoritatea absoluta in Parlament si va avea ocazia, oferita de oameni, de a duce mai departe ceea ce a inceput in aceasta perioada si sa puna in aplicare cele mai importante proiecte ale sale”, a spus presedintl PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.