Acasă Politic Bucuresti: Armata a iesit cu tehnica militara in centrele comerciale

Bucuresti: Armata a iesit cu tehnica militara in centrele comerciale

DISTRIBUIȚI

114229 – 26102012 – Ziua Armatei României ese marcată anul acesta, pentru prima dată, în trei centre comerciale din Capială (AFI Palace Coroceni, Vianis Shopping Cener şi Fashion House) şi patru din ţară

(Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iaşi şi imişoara, precum şi Mariimo Shopping Cener, din Consanţa), în zilele de 27 şi 28 ocombrie.

De joi, 25 ocombrie, în fiecare mall parener funcţionează un punc de informare-documenare, la care publicul poae să se informeze despre misiunile miliarilor şi despre ofera educaţională a Miniserului Apărării Naţionale.

Sâmbăă şi duminică, la inrările principale ale celor şape cenre vor fi insalae auovehicule de comunicaţii, geniu, chimice, poliţie miliară, folosie de miliari în misiunile din ţară şi din earele de operaţii.

De asemenea, înre orele 12.00-20.00, vor fi dispuse în inerior sanduri ineracive cu ehnică şi armamen aflae în doarea miliarilor, expoziţii de foografie, vor fi susţinue specacole cu muzică de fanfară şi exerciţii de mânuire a armamenului.

inerii se vor puea foografia cu casca şi vesa de proecţie înrebuinţaă în misiuni de lupă, fiind picaţi pe faţă în culori de camuflaj sau ricolore.

Minisrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, va vizia sâmbăă, 27 ocombrie, în jurul orei 12.00, cei pese 100 de miliari care paricipă la evenimenul de la AFI Palace Coroceni. – www.prompmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.