Acasă Politic Bucuresti: Ajutoare, doar pentru salariatii cu venituri mici

Bucuresti: Ajutoare, doar pentru salariatii cu venituri mici

DISTRIBUIȚI
oltchim

113644 – 03102012 – Guvernul va da ajutoare sociale pentru salariatii de la Oltchim, dupa ce vor fi finalizate anchetele sociale, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa sedinta Executivului.

Ministrul a precizat ca masura vizeaza, in special, angajatii care au sub salariul mediu pe economie.

„Am finalizat in jur de 300-320 anchete sociale la Oltchim. Sunt peste 20 de echipe pe teren, iar pana vineri sper sa fie terminate toate. Exista in jur de 1.000 de angajati care au sub salariul mediu pe economie. Dupa terminarea anchetei sociale, vom face o hotarare de guvern in care vom aproba ajutoarele, care vor fi nominale. Vom face verificari pe declaratiile facute in cadrul anchetelor sociale si cu baza noastra de date pentru veniturile si bunurile pe care persoanele respective le detin, astfel incat sa fie respectata legea si sa ne incadram cu persoanele eligibile pentru aceste ajutoare”, a subliniat Mariana Campeanu.

In cazul celorlalti angajati, se va verifica daca ei sunt eligibili pentru primirea ajutoarelor sociale. Acestea vor fi date doar persoanelor care sunt intr-o situatie dificila. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.