Acasă Politic Bucuresti: Alegeri mai ieftine anul acesta decat in 2008

Bucuresti: Alegeri mai ieftine anul acesta decat in 2008

DISTRIBUIȚI

113604 – 02102012 – Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a declarat, marti, videoconferinta cu prefectii, ca in viitoarea campanile electoral MAI trebuie sa actioneze apolitic, motiv pentru care a cerut masuri

impotriva tuturor celor care incalca legea, indiferent de partid.

„Trebuie luate toate masurile pentru ca activitatile din campanie sa se desfasoare legal, sa fim un minister apolitic, iar atunci cand se incalca legea sa luam masuri, impotriva celor care ofera obiecte, indiferent de apartenenta politica. Politia Romana si Jandarmeria sa ia imediat masuri, pentru ca intreaga campanie sa se desfasoare in conditiile legii. De asemenea, primarii din localitati sa asigure locuri de afisaj electoral, sa nu transformam tara intr-o expozitie de materiale de propaganda”, a declarat Mircea Dusa. 

Ministrul a insistat sa se ia toate masurile pentru a fi impiedicat turismul electoral. Dusa a adaugat ca actualizarea listelor electorale este in plina desfasurare si le-a cerut prefectilor ca procedura sa se desfasoare „strict si legal”.

Ministrul de Interne a precizat ca alegerile parlamentare vor costa 199 milioane lei, „o suma mai mica decat cea din 2008”.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie 2012. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.