Acasă Politic Bucuresti: ANI il suspecteaza pe seful Finantelor Valcea de coruptie. PROMPT MEDIA...

Bucuresti: ANI il suspecteaza pe seful Finantelor Valcea de coruptie. PROMPT MEDIA a semnalat acest caz inca din luna ianuarie

DISTRIBUIȚI

113630 – 03102012 – Directorul executive al Finanțelor Vâlcea, Gheorghe Gogîrnoiu, este suspectat de ANI de conflict de interese și fapte asimilate infracțiunilor de corupție.

Gheorghe Gogîrnoiu a semnat și aprobat 11 contracte și acte adiționale (având ca obiect achiziții de autoturisme și servicii întreținere parc auto) între Direcția Generală a Finanțelor Publice Vâlcea și S.C. Autoservil S.A., societate comercială deținută de Denis Gogîrnoiu, fiul șefului fiscaliștilor vâlceni. Suma încasată a fost de aprox. 30.214 Euro. ANI a sesizat organele judiciare cu privire Gheorghe Gogîrnoiu.

Agenția anunță, totodată, că a îndeplinit procedurile privind informarea persoanelor evaluate încă din aprilie 2012, iar în luna septembrie acesta a luat la cunoștință în legătură cu informaţiile şi datele cuprinse în dosarul de evaluare, depunând un punct de vedere.

PROMPT MEDIA a semnalat încă de la începutul anului în legătură cu discrepanțele dintre veniturile declarate și averea afișată de șeful Fiscului vâlcean, precum și în despre afacerile cu care este pus în legătură, de localnici, numele acestuia. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.