Acasă Politic Bucuresti: Antonescu candideaza in Sectorul 3

Bucuresti: Antonescu candideaza in Sectorul 3

DISTRIBUIȚI

113721 – 07102012 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seară că va candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Sectorul 3 al Capitalei, iar liberalii vor avea o discuţie cu partenerii

de la PC pentru a face schimb de colegii, astfel încât fostul preşedinte liberal Călin Popescu Tăriceanu să poată candida într-un colegiu din Sectorul 1.

„Eu mă duc într-un sector mai mare, pentru că socotesc că e de datoria unui şef de partid să se bată în sectorul mare. Mă duc în Sectorul 3, sectorul domnului Blaga, puteam să facem o confruntare frumoasă, am putea să nu luăm niciunul dintre noi mandatul, dar ar fi o confruntare, doi lideri de partid în miezul Bucureştiului. Înţeleg că între timp domnul Blaga pleacă la Timişoara, nu comentez”, a afirmat preşedintele PNL.

În ce-l priveşte pe Tăriceanu, Antonescu a spus că acesta a anunţat iniţial că are intenţia de a rămâne în colegiul în care a fost ales în urmă cu patru ani, în judeţul Ilfov. În aceste condiţii, la negocierile pe care liberalii le-au purtat pentru împărţirea colegiilor cu cei de la PC, s-a convenit ca în Sectorul 1, în colegiul pe care Antonescu îl va părăsi, să fie un candidat conservator.

„La un moment dat, a apărut domnul Andrei Chiliman, defazat în raport cu partidul, arătând ce a hotărât Sectorul 1, acesta neavând vreo jurisdicţie să hotărască peste aceste decizii, dar pentru că domnul Tăriceanu între timp a exprimat intenţia de a pleca de la Ilfov şi de a veni în colegiul pe care îl părăsesc eu, acum vom face o discuţie cu Partidul Conservator, să încercăm să schimbăm nişte colegii. Dacă domnul Tăriceanu vrea să candideze la Sectorul 1, la Senat, nu văd niciun motiv să nu-l susţinem noi, PNL”, a mai spus Antonescu.

Preşedintele PNL a susţinut că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, nu ar trebui să mai fie membru al partidului pentru că, în campania pentru referendum, „în mod public, a lucrat în favoarea lui Traian Băsescu”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.