Acasă Politic Bucuresti: Controale la asociatiile de vanatoare

Bucuresti: Controale la asociatiile de vanatoare

DISTRIBUIȚI

113891 – 12102012 – Ministerul Mediului va verifica modul in care asociatiile respecta legislatia privind organizarea partidelor de vânătoare pe fondurile cinegetice de pe teritoriul României.

“Am dispus verificarea, într-un timp cât mai scurt, a modului în care este respectată legislaţia în domeniul cinegetic şi anume verificarea situaţiilor privitoare la cotele de recoltă şi la respectarea ordinului de ministru 353/2008 privind practicarea activităţii de vânătoare de către toate asociaţiile care organizează partide de vânătoare pentru cetăţeni străini” a declarat secretarul de stat în Ministerul Mediului şi Pădurilor, Mugur Cozmanciuc.

Totodată, Ministerul Mediului şi Pădurilor monitorizează permanent modul în care îşi desfăşoară activitatea gestionarii tuturor fondurilor cinegetice de pe teritoriul ţării, această monitorizare venind în completarea măsurilor luate anterior ca urmare a situaţiei apărute în luna septembrie pe raza fondurilor de vânătoare din judeţul Dâmboviţa, se precizează într+un comunicat al ministerului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.