Acasă Politic Bucuresti: Deputatul Mugurel Surupăceanu a demisionat din PSD şi din Parlament

Bucuresti: Deputatul Mugurel Surupăceanu a demisionat din PSD şi din Parlament

DISTRIBUIȚI

113930 – 15102012 –  Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu, nemulţumit de faptul că nu a fost inclus pe listele cucandidaţii formaţiunii pentru alegerile parlamentare, a hotărât să demisioneze din partid şi din Parlament.

Surupăceanu a declarat luni că a luat hotărârea de a nu mai candida pentru un nou mandat în această toamnă, nici ca independent şi nici din partea altei formaţiuni politice.

„Am decis să demisionez şi din Parlament pentru că am considerat că nu e firesc să rămân cu mandatul odată ce părăsesc formaţiunea politică pe listele căreia am candidat. Nu sunt un traseist politic, deci nu voi merge la un alt partid politic în această toamnă, nici cu mandatul de deputat, nici pentru a candida pentru un nou mandat”, a spus Surupăceanu, citat de Antena 3.

Mugurel Surupăceanu a fost ales deputat de Gorj pe Colegiul 2 în noiembrie 2008, iar la scurt timp după aceea a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi vândut fostului Complex Energetic Turceni un utilaj defect la un preţ supraevaluat. Procesul respectiv se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până în prezent nefiind pronunţat un verdict.

PSD Gorj a decis ca pe Colegiul 2, zona Novaci Târgu Cărbuneşti, să-l susţină pe Mihai Weber, consilier municipal la Târgu Jiu şi om de afaceri, neimplicat în politică până anul acesta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.