Acasă Politic Bucuresti: Eugen Nicolaescu: Ambasadorul Gittenstein nu a facut decat rau Romaniei

Bucuresti: Eugen Nicolaescu: Ambasadorul Gittenstein nu a facut decat rau Romaniei

DISTRIBUIȚI

114322 – 31102012 – Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, l-a atacat dur, miercuri, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gittenstein, considerand ca acesta nu a facut decat rau Romaniei.

„In primul rand, fac o gluma amara, mi-ati stricat dimineata aducandu-mi aminte ca mai exista domnul Gittenstein in Romania, pentru ca, pana acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a facut decat rau sau modul in care ne-a tratat a aratat ca ne desconsidera ca popor si ca natiune si ca tara si ca vine dumnealui, un mare invatat, un mare specialist in democratiesa ne spuna unde gresim si ce sa facem!”, a declarat, la RFI Romania, Eugen Nicolaescu.

Liderul liberal considera ca seful doplomatiei americane in Romania este „partizan” si ca „intoxica” opinia publica.

„Mi se pare total deplasat sa te comporti asa intr-o tara in care esti ambasador! Ca atare, ce spune domnul Gittenstein pe mine nu ma intereseaza, pentru ca dumnealui vorbeste strict partizan. Cel putin asa cred eu. Eu cred ca oamenii de afaceri din Statele Unite ale Americii, institutiile internationale care au sediul in America, oamenii obisnuiti, care circula intre cele doua tari vad ei singuri despre ce este vorba si n-au nevoie sa fie dirijati, sa fie intoxicati, otraviti chiar, de oameni ca Gittenstein”, conchide liberalul.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat marti ca este ingrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie Romania sa dezbine poporul. El mentioneaza nevoia ca politicienii romani sa se intoarca la o coabitare civilizata si stabila. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.