Acasă Politic Bucuresti: Finul premierului, sef la Administraţia Fondului de Mediu

Bucuresti: Finul premierului, sef la Administraţia Fondului de Mediu

DISTRIBUIȚI

113811 – 10102012 –  Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Claudiu Preoteasa, a fost mandatat de către premierul Victor Ponta să exercite atribuţiile de preşedinte al instituţiei, până la numirea unei noi conduceri.

Postul de preşedinte AFM este vacant de la începutul lunii octombrie, când Radu Popa, fost şef al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) din cadrul Primăriei Capitalei, a fost revocat din această funcţie tot prin decizie a premierului.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat că l-a propus pe Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud, pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Administraţiei

Claudiu Preoteasa (PSD), fost vicepreşedinte al Agenţiei Române de Investiţii, a fost numit de premierul Ponta în structura de conducere a Administraţiei Fondului pentru Mediu în luna mai, după ce USL a preluat guvernarea.

Numirea lui Claudiu Preoteasa ca vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost criticată atunci în presă, arătându-se că acesta este finul lui Ponta din 2009. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.