Acasă Politic Bucuresti: Incendiu devastator intr-un bloc din Sectorul 3

Bucuresti: Incendiu devastator intr-un bloc din Sectorul 3

DISTRIBUIȚI

113614 – 02102012 – Un incendiu violent a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sudul Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri. 

”Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos”, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Pompierii intervin la fata locului cu sapte autoscari si in jur de 20 de autospeciale cu apa si spuma, potrivit ISU Bucuresti. Tot acolo se afla un echipaj de descarcerare si unul de prim-ajutor.

Toti locatarii au fost evacuati.

Pe de alta parte, posturile de televiziune care au reporteri la fata locului anunta ca pompierii de la ISU au ramas fara apa, nereusind sa potoleasca flacarile. Prefectul de Ilfov a declarat la Romania TV ca nu exista o autorizatie din partea ISU pentru aceata cladire, in zona neexistand hidranti.

Potrivit inspectorului sef al ISU Ilfov, Claudiu Avram, presiunea in hidranti a fost mica, iar apa s-a consumat repede. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.