Acasă Politic Bucuresti: Ioan Bas a fost numit sef al IGSU

Bucuresti: Ioan Bas a fost numit sef al IGSU

DISTRIBUIȚI

113868 – 12102012 –  Colonelul Marcel Sorin Lucaciu a fost eliberat din funcţia de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu 11 octombrie a. c.

            Decizia are ca scop îmbunătăţirea managementului la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, se precizează într-un comunicat al MAI.

Începând cu aceeaşi dată, general de brigadă cu o stea Ioan Baş a fost împuternicit în funcţia de inspector general al IGSU.

Ioan Baş a absolvit ca şef de promoţie Şcoala de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, arma pompieri, iar apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. În perioada 2009 – 2012, a ocupat funcţia de inspector şef al ISU Crişana, anterior fiind prim-adjunct al inspectorului şef, şef de stat major şi adjunct al Comandamentului Brigăzii de Pompieri Crişana în cadrul aceluiaşi Inspectorat. Din anul 2011, este doctor în management al Facultăţii de Știinţe Economice din Cluj Napoca, cu teza “Managementul şi logistica situaţiilor şi serviciilor de urgenţă din România”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.