Acasă Politic Bucuresti: La liberali s-a rezolvat, se face o comisie

Bucuresti: La liberali s-a rezolvat, se face o comisie

DISTRIBUIȚI

113929 – 15102012 –  „Biroul Permanent Central a votat in unanimitate o pozitie de principiu favorabila unui acord politic cu PNG si cu PNTCD autentic, grupare condusa de Victor Ciorbea.

A fost un vot in unanimitate”, a precizat Antonescu.

            Acesta a mentionat ca BPC al PNL a votat si un mandat pentru ca presedintele liberalilor sa poata finaliza detaliile cu privire la candidaturile lui Victor Ciorbea si Gigi Becali pe listele USL.

            „BPC a convenit sa propuna Comitetului Executiv derogari pentru personalitatile publice care vor fi propuse pe locurile PNL. Si am vorbit aici despre Sorin Rosca Stanescu, Vlad Nistor, profesorul Daniel Barbu. Pentru toti trebuie derogare de vechime”, a explicat Crin Antonescu modul in care acestia vor candida pe 9 decembrie din partea USL.

            Antonescu a spus ca vor fi intalniri si la USL, unde „pozitia de principiu este favorabila si din partea PSD unei asemenea formule de colaborare”, facand referire la presedintele PNG si la Victor Ciorbea.

            „Discutiile de amanunt vor avea loc in urmatoarele zile. Nu va astepti la doua lucruri: la destramarea USL si la schimbarea lui Antonescu din fruntea PNL”, a spus liberalul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.