Acasă Politic Bucuresti: Laura Oprean, delegata ca sef al DNA

Bucuresti: Laura Oprean, delegata ca sef al DNA

DISTRIBUIȚI

113615 – 02102012 – Daniel Morar, procurorul general interimar al României, a dispus marţi delegarea procurorului șef Laura Oprean la conduecerea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

„Prin ordin al domnului Daniel Marius Morar, prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a dispus delegarea, incepand de astazi, 2 octombrie 2012, pentru o perioadă de 6 luni, a doamnei Laura Oprean (procuror sef adjunct directie) in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”, se arata intr-un comunicat al Parchetului General.

In prezent, atat la DNA, cat si la Parchetul General conducerea este interimara, mandatele sefilor acestor institutii expirand la 12 august 2012 si, respectiv, 2 octombrie 2012.

In luna august, mandatul procurorului-sef al DNA, Daniel Morar, a fost prelungit tot pentru o perioada de sase luni.

Candidaturile pentru functiile de procuror-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Casatie si Justitiei si al Directiei Nationale Anticoruptie se mai pot depune pana la data de 3 octombrie, dupa ce termenul anuntat initial, 24 septembrie, a fost prelungit de Ministerul Justitiei. –

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.