Acasă Politic Bucuresti: Lucia Hossu Longin despre decizia ANI: “Ne vom judeca”

Bucuresti: Lucia Hossu Longin despre decizia ANI: “Ne vom judeca”

DISTRIBUIȚI

114302 – 30102012 – Lucia Hossu Longin a declarat, marti, ca decizia Agentiei Nationale de Integritate (ANI) este „o prostie”, pentru ca firma sa, Letti Lou Film, a fost inactiva inca de la infiintare.

„Este o prostie oricum, pentru ca aceasta este o societate la care nu am avut niciun fel de intrari si iesiri, nu am derulat niciun fel de contract pe aceasta societate. Colegi de-ai mei au cu zecile de firme, dar nu se leaga nimeni de ei. Stiu de ce se leaga de mine, dar este o prostie ca doamna Udrea, spre exemplu, sa nu aiba nicio incompatibilitate, iar oameni modesti, fara avere, sa aiba”, a spus Lucia Hossu Longin.

Ea a precizat ca a infiintat aceasta firma dupa ce a iesit la pensie, in speranta ca va avea un mijloc de trai, dar ulterior „a intervenit criza”. „Mi-am dat seama ca eu nu sunt omul care sa umble sa caute bani si contracte „, a precizat Lucia Hossu Longin.

Ea a adaugat ca firma a si fost suspendata, „dar, cu toate astea, cei de la ANI insista”.

„Ne vom judeca. Daca nu au alte preocupari… Adevaratii incompatibili sunt lasati in pace, iar oamenii modesti sunt hartuiti. Daca la o firma n-ai avut niciun rol, a fost inactiva de la infiintare, cum sa fii incompatibil? Ma intreb daca cu toti membrii CA al TVR se comporta la fel cum se comporta cu mine.

Pentru ca au fost colegi care acum, cand au fost audiati in comisiile parlamentare, au fost intrebati daca nu sunt incompatibili si au spus ca nu, pentru ca nu au contracte cu Televiziunea Romana. Eu nu am avut contracte nici cu TVR, nici cu nicio alta televiziune”, a mentionat Hossu Longin.

Longin a mai spus ca, in privinta membrilor CA al TVR, nu mai exista niciun astfel de caz in istoria televiziunii publice, nicio persoana care sa fie cercetata de ANI. „Si toti au societati. De ce m-au ales pe mine? Asta este situatia. Bucurosi le-om duce toate. Ce sa facem? Nu au de lucru. Au de lucru cu noi, in loc sa aiba de lucru cu adevaratii incompatibili. E ceva atat de dezastruos si in acelasi timp teribil pentru societatea in care traim. Adevaratii incompatibili sunt scapati si oamenii modesti si care nu au nicio avere sunt incompatibili”, a acuzat Lucia Hossu Longin.

ANI a constatat ca Lucia Hossu Longin, membru in Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 29 iunie 2010 – 30 martie 2011, deoarece a detinut si functia de administrator al firmei SC Letti Lou Film SRL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.