Acasă Politic Bucuresti: MAE atentioneaza ca uraganul Sandy face ravagii in SUA

Bucuresti: MAE atentioneaza ca uraganul Sandy face ravagii in SUA

DISTRIBUIȚI

114297 – 30102012 – Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in urmatoarea perioada in SUA ca in 12 state a fost declarata stare de urgenta

din cauza uraganului Sandy care a afectat Coasta de Est a Statelor Unite.

Este vorba despre statele Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachussets, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island si Virginia.

Aeroporturile din zona de nord-est a SUA au anuntat ca vor anula numeroase curse, iar majoritatea zborurilor vor avea intarzieri majore. Marina SUA a ordonat vaselor din zona Norfolk, in largul coastei statului Virginia, sa iasa in larg. 

Autoritatile SUA au luat numeroase masuri de siguranta si pregatesc populatia pentru posibilele intreruperi de curent electric si inundatii. Reprezentantii autoritatilor locale au adresat un apel locuitorilor acestei zone sa isi procure provizii de mancare, apa, baterii.

In District of Columbia, unde se asteapta ca uraganul sa produca inundatii si rafale puternice de vant, oficialii locali au luat masuri de pregatire a populatiei, distribuind saci de nisip.

De asemenea, au fost instalate generatoare in anumite intersectii unde semafoarele ar putea fi afectate.

In caz de necesitate, cetatenii romani se pot adresa misiunilor diplomatice si oficiilor consulare de pe teritoriul SUA si Canada. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.