Acasă Politic Bucuresti: Pasapoartele electronice vor fi eliberate chiar si la nivelul comunelor

Bucuresti: Pasapoartele electronice vor fi eliberate chiar si la nivelul comunelor

DISTRIBUIȚI

113836 – 11102012 –  Ministrul delegat pentru Administratie, Radu Stroe, a anuntat ca Guvernul va permite autoritatilor locale sa elibereze pasapoarte simple electronice chiar si la nivelul unor comune si orase mici.

„Am aprobat o hotarare de guvern potrivit careia activitatea serviciilor publice comunitare de eliberare a pasapoartelor simple, electronice, va fi descentralizata pana acolo unde va fi absolut necesar, fie chiar comuna, orasel mai mic. Exista anumite structuri care si in prezent lucreaza. Prin aceasta hotarare de guvern s-a dat competenta ca, sub ordinul prefectului si cu aprobarea Directiei Generale a Pasapoartelor, sa se poata stabili puncte oriunde in tara este nevoie la un moment dat, daca apar cerinte”, a declarat Stroe, la finalul sedintei de miercuri a Guvernului.

Ministrul a justificat aceasta decizie prin solicitarile cu aceasta tema ale cetatenilor si ale lucratorii din administratia publica locala.

Decizia a fost luata pentru a veni in sprijinul solicitantilor de pasapoarte care domiciliaza in alte localitati decat cele resedinta de judet. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.