Acasă Politic Bucuresti: Ponta continua razboiul cu CSAT si vrea sa publice documentele care...

Bucuresti: Ponta continua razboiul cu CSAT si vrea sa publice documentele care dovedesc „megaministerul”

DISTRIBUIȚI

113599 – 02102012 – Prim-ministrul Victor Ponta a spus, luni seara, ca va studia cu juristii lui legalitatea publicarii documentului pe care vrea sa-l dea presei legat de „megaministerul de Externe” planuit de Traian Basescu.

Ponta a spus la Antena3 ca a plecat de la sedinta CSAT „pentru ca pe ordinea de zi, consilierii domnului presedinte Basescu adusesera documente si propuneri care semnificau, daca le-ar fi acceptat, ca practic, Guvernul Romaniei sa se mute la CSAT”. Premierul a precizat ca „l-a auzit pe Cristian Diaconescu (consilierul lui Traian Basescu, n. r.) spunand ca nu este adevarat, ca nu s-a prestat un document cu un megaminister al afacerilor externe”.

„O sa studiez cat este de secret si o sa-l dau public pentru ca ma deranjeaza minciuna, ma deranjeaza foarte tare minciuna vadita”, a mai spus Ponta.

El a reiterat ca presedintele Basescu „voia sa faca un megaminister de Externe” si „maine (marti – n.r.) o sa dea documentul ca domnul Cristian Diaconescu sa nu mai spuna ca nu a existat”.

Consilierul prezidential, Cristian Diaconescu a spus duminica seara la Realitatea TV despre acest subiect ca „nu exista nicio structura”, iar „diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara”.

„Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada”, a mai spus Diaconescu referitor la declaratiile premierului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.