Acasă Politic Bucuresti: Ponta ii cere lui Barosso sa nu faca jocuri politice la...

Bucuresti: Ponta ii cere lui Barosso sa nu faca jocuri politice la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

113993 – 17102012 – Premierul Victor Ponta va avea miercuri o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, care participa la Congresul PPE de la Bucuresti.

Premierul i-a scris o scrisoare oficialului european, prin care cere, printre altele, neimplicarea Comisiei Europene in campania electorala din Romania si sa nu faca jocurile politice de la Bucuresti.

Potrivit RTV, scrisoarea lui Ponta contine opt doleante adresate lui Barroso, dupa modelul scrisorii in 11 puncte pe care presedintele CE i-a adresat-o sefului Guvernului de la Bucuresti, in urma cu cateva luni.

Printre cerintele formulate de Ponta se numara sprijin pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, deblocarea platilor la fondurile europene pentru Romania, mentinerea nivelului fondurilor europene pentru Romania, suplimentarea fondurilor pentru parteneriatul estic si sprijinirea eforturilor Romaniei di Frantei pentru acceptarea, la nivel european, a responsabilitatii legate de problema integrarii rromilor. 

In plus, Victor Ponta ii cere lui Barroso sa nu faca jocuri politice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.