Acasă Politic Bucuresti: RADET incepe probele la cald in sistemul de incalzire

Bucuresti: RADET incepe probele la cald in sistemul de incalzire

DISTRIBUIȚI

113893 – 12102012 – De luni, 15 octombrie, RADET va incepe probele la cald în sistemul centralizat de încălzire. Probele vor dura trei zile și au rolul de a echilibra sistemul de distribuţie şi furnizare a energiei termice.

Ulterior, în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare, se va trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent. Probele de funcţionare la cald a instalaţiilor se vor desfăşura în toate sectoarele din Capitală, excepţie făcând zonele în care acest lucru nu este posibil din motive obiective precum lucrări de modernizare aflate în desfăşurare.

RADET reaminteste asociaţiilor de proprietari care nu doresc să beneficieze, în acest moment, de energie termică pentru încălzire că au posibilitatea să-şi regleze, să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele contoarelor aflate în subsolurile tehnice ale imobilelor.

RADET recomandă ca probele de funţionare la cald să se efectueze în vederea evitării, în sezonul rece, a disconfortului ce poate apărea în furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Pentru o bună operativitate, reprezentanţii asociaţiilor de propriatari sunt rugaţi să verifice ca vanele să fie deschise şi totodată să asigure accesul personalului regiei în vederea constatării funcţionării

În cazul instituţiilor publice cu caracter social (creşe, grădiniţe, spitale) se poate trece la furnizarea de agent termic pentru încălzire în regim permanent, singura condiţie fiind înregistrarea unei solicitări din partea acestora. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.