Acasă Politic Bucuresti: Seful Jandarmeriei, schimbat din functie

Bucuresti: Seful Jandarmeriei, schimbat din functie

DISTRIBUIȚI

114118 – 23102012 – Noul sef al Inspectoratului General al Jandarmeriei va fi Mircea Olaru, seful Inspectoratului de Jandarmi de la Galati, a anuntat, marti, ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, la finalul videoconferintei cu prefectii.

„Am decis, in urma unor controale, ca generalul Gavrila Pop sa se intoarca la conducerea Scolii de Aplicatie pentru Ofiteri a Jandarmeriei Romane, dansul nefiind titular pe post”, a adaugat Mircea Dusa.

Ministrul a precizat ca schimbarea s-a facut si in urma unor nereguli considerate de Corpul de Control al primului ministru ca fiind „incalcari ale legii”. 

„Vom opera schimbari la Inspectoratul General al Jandarmeriei, pentru ca am constatat mai multe nereguli. Dl general Pop, imputernicit sa se ocupe de acest post, va fi inlocuit cu Mircea Olaru. Schimbarea sefului de la Jandarmerie se refera la faptul ca am considerat ca avem nevoie de o conducere mai eficienta, si dl general Pop nu era titular, era imputernicit numai”, a adaugat Mircea Dusa. 

Pop a fost imputernicit sa preia conducerea Inspectoratului de Jandarmi de catre fostul ministru Ioan Rus, in mai 2012. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.