Acasă Politic Cluj: Au fost desemnati bursierii Fundatiei “Mitropolitul Bartolomeu”

Cluj: Au fost desemnati bursierii Fundatiei “Mitropolitul Bartolomeu”

DISTRIBUIȚI

114294 – 30102012 – Pentru cele 34 de burse, oferite prin concurs de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”, pentru anul şcolar şi universitar 2012-2013, şi-au despus dosarul 130 de candidaţi din întreaga ţară.

Pentru a stabili o ierarhie echitabilă, care să reflecte obiectiv şi transparent atât performanţele şcolare, cât şi profilul social şi familial al fiecărui candidat, evaluarea dosarelor elevilor de liceu şi studenţilor s-a făcut pe baza unei grile de punctaj, în timp ce proiectele de cercetare ale masteranzilor şi doctoranzilor au fost evaluate şi notate de o comisie de profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al Fundaţiei.

În urma evaluărilor, Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” i-a desemnat pe cei 34 de bursieri.

Listele complete cu cei înscrişi pentru concursul de burse, precum şi rezultatele fiecărui participant sunt publicate pe situl Fundaţiei „Mitropolitul Bartolomeu”.

Cu fiecare bursier, Fundaţia va încheia un contract în care vor fi prevăzute drepturile şi obligaţiile ambelor părţi pe toată durata derulării bursei. Bursele pentru elevi, în cunatum de 200 de lei lunar, studenţi şi masteranzi, în cunatum de 300 de lei lunar, se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi este de 400 de lei lunar şi se acordă pe o perioadă de 12 luni, toate începând cu data de 1 noiembrie 2012.

Fondul alocat pentru bursele anului şcolar şi universitar 2012-2013 este de 77.700 lei, iar până în prezent, Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 145 burse, unor tineri din întreaga ţară, indiferent de etnia sau confesiunea lor, în valoare totală de 363.300 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.