Acasă Politic Maramures: Ţigări de contrabandă de 160.000 lei, depistate la frontiera cu Ucraina

Maramures: Ţigări de contrabandă de 160.000 lei, depistate la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

114060 – 21102012 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut patru persoane, cetăţeni români, implicate într-o activitate de contrabandă la frontieră cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sighet au observat într-o zonă muntoasă greu accesibilă, un autoturism Seat Toledo care se deplasa înspre localitatea Bârsana. În momentul în care maşina a fost oprită pentru control, conducătorul auto a coborât din autoturism şi l-a îmbrâncit pe unul dintre poliţişti,încercând să fugă. Bărbatul a fost reţinut imediat şi imobilizat.

            La controlul efectuat asupra maşinii a fost descoperit un colet ce conţinea ţigări de provenienţă ucraineană. Totodată la cercetarea terenului, în apropiere, au mai fost descoperite încă 15 colete din acelaşi lot.

            În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.995 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 160.000 lei.

            De asemenea, în continuarea cercetărilor s-a stabilit că la activitatea de contrabandă au mai participat încă doi bărbaţi, care au transportat ţigările de contrabandă şi le-au depozitat în locul de unde au fost preluate de către conducătorul autut.

Ţigările au fost confiscate, bărbaţii sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.