Acasă Politic Valcea: Angajatii de la Oltchim si-au primit avansul pe luna august

Valcea: Angajatii de la Oltchim si-au primit avansul pe luna august

DISTRIBUIȚI

113892 – 12102012 – Angajatii de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si-au primit vineri avansul si tichetele de masa de pe luna august.

„E o veste buna pentru salariatii nostrii ca in sfarsit azi dimineata pe card au intrat avansurile pe luna august. Speram ca pana pe 17 octombrie sa intre si lichidarea pe luna august. Tot azi au primit si tichetele de masa aferente lunii august, insa nu stim nimic despre retributia de pe luna septembrie”, a precizat Corneliu Cernev.

Oltchim a sistat activitatea la sfarsitul lunii august in urma datoriilor pe care combinatul chimic valcean le avea la mai multi creditori. Electronica Furnizare, unul dintre principalii creditori ai Oltchim, a sistat alimentarea cu curent electric a societatii.

Incepand cu 10 septembrie salariatii Oltchim au inceput o serie de proteste in urma carora fostul director al combinatului si intreaga echipa manageriala si-au dat demisia.

La Oltchim a fost numit director general Mihai Balan, iar Guvernul cauta acum solutii pentru repornirea combinatului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.