Acasă Politic Bucuresti: Antonescu: “Basescu a facut din nou afirmatii iresponsabile si profund daunatoare...

Bucuresti: Antonescu: “Basescu a facut din nou afirmatii iresponsabile si profund daunatoare Romaniei”

DISTRIBUIȚI

 – 114619 – 13112012 – ”Domnul Traian Basescu a afirmat din nou ca Romania nu este un stat de drept. Este o afirmatie defaimatoare, foarte grava la adresa Romaniei si naste intrebarea: daca Romania nu este stat de drept, ce fel de stat este si ce anume este Traian Basescu in acest stat, care este rolul sau? Daca nu este stat de

drept, este stat dictatorial, un regim autoritar, un regim bananier? Care este situatia presedintelui? Este el seful statului, este el ostatic, prizonier, se intampla in Romania o lovitura de stat impotriva vointei sale?”, a comentat, marti, presedintele PNL, Crin Antonescu, declaratile de luni seara ale presedinteleul Basescu, care a afirmat ca statutul de stat de drept al Romaniei este pus sub semnul intrebarii.

Presedintele PNL a mai spus ca Traian Basescu se afla „in postura ilegitima in fruntea Romaniei” si ca a intrat in campania electorala, cu ocazia declaratiilor de luni seara, dar si ca nimeni nu l-a acuzat vreodata pe presedinte ca incalca statul de drept din cauza criticilor sale la adresa Parlamentului.

„In cursul interventiei sale de ieri, a facut din nou, parca mai apasat decat niciodata, o serie de afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate si profund daunatoare Romaniei. Traian Basescu a afirmat din nou ca Romania nu este credibila, este din nou un lucru inacceptabil pentru un sef de stat. Bineinteles ca Romania are probleme mari de credibilitate in diferite zone si din diferite motive”, a punctat liderul liberal.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni seara, prima conferinta de presa de dupa referendumul din 29 iulie, atragand atentia ca Romania „este suspectata ca nu mentine valorile statului de drept” din cauza actiunilor pe care parlamentarii si Guvernul le-au luat si le iau impotriva romanilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.