Acasă Politic Bucuresti: Arestat pentru uciderea socrului si tentativa de ucidere a sotiei

Bucuresti: Arestat pentru uciderea socrului si tentativa de ucidere a sotiei

DISTRIBUIȚI

114382 – 02112012 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lui Niculae-Cristian Roman pe o perioadă de 24 de ore.

În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de omor şi tentativă la omor calificat. Potrivit procurorilor, pe 1 noiembrie 2012, în jurul orelor 22.30-23.00, în apartamentul în care locuia, Niculae-Cristian Roman i-a aplicat cu un cuţit socrului său mai multe lovituri în zona toracelui, provocându-i leziuni care au dus la decesul acestuia.

Cu aceeaşi ocazie i-a aplicat soţiei sale, cu intenţia de a o ucide, mai multe lovituri cu un cuţit în zone potenţial letale provocându-i leziuni care au necesitat internarea victimei într-o unitate spitalicească.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pe 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri. – www. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.