Acasă Politic Bucuresti: Cristina Traila l-a dat in judecata pe Victor Ponta

Bucuresti: Cristina Traila l-a dat in judecata pe Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

114668 – 15112012 – Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Cristina Trăilă, a declarat, joi, că l-a acţionat în judecată pe Victor Ponta pentru acuzaţiile referitoare la fraudarea fondurilor europene şi la activitatea desfăşurată ca şefă la ANRMAP. Ea cere o reparaţie patrimonială de 100.000 de euro.

„Am introdus cererea de chemare în judecată împotriva lui Victor Ponta în privinţa minciunilor la adresa mea. Cu fiecare minciună pe care o va spune Victor Ponta se va alege cu o nouă plângere în instanţă”, a precizat Cristina Trăilă.

În plângere se arată că Victor Ponta „a adus atingere onoarei demnităţii prestigiului şi cinstei” persoanei Cristina Trăilă prin „proferarea de expresii insultătoare, calomnii, defăimări şi denigrări prin adresarea directă în public şi prin mass-media”.

„Vă solicit ca domnul Victor Viorel Ponta să înlăture efectele acuzaţiilor nelegitime aduse la adresa mea prin declaraţiile publice făcute prin mijloace identice, respectiv prin scuze publice şi retractarea declaraţiilor referitoare la persoana mea, precum şi de a acorda o reparaţie patrimonială pentru acest prejudiciu adus onoarei şi reputaţiei în cuantum de 100 de mii de euro”, se precizează în plângere.

Fosta conducere a ANRMAP a fost acuzată de Corpul de control al premierului că a acoperit nereguli la Primăria sectorului 3, Metrorex, Primăria Târgu Mureş şi CJ Galaţi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.