Acasă Politic Bucuresti: Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, il da judecata pe actualul...

Bucuresti: Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, il da judecata pe actualul presedinte al CNAS

DISTRIBUIȚI

114401 – 05112012 – Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a declarat că îl va acţiona în judecată pe actualul preşedinte CNAS

pentru că nu a pus la dispoziţia celor implicaţi în controlul efectuat de Corpul de control al lui Victor Ponta la instituţia respectivă raportul rezultat.

”Aceşti domni care au elaborat acest control vor răspunde în justiţie” a spus Duţă, duminică, la B1 Tv, menţionând că îl va acţiona în judecată pe actualul preşedinte al CNAS. ”Ar fi trebuit să pună la dispoziţia celor implicaţi acest raport al prim- ministrului pentru a da note de relaţii. Nu a făcut-o şi-l voi da în judecată” a spus Duţă.

”Cei care au scris acest raport, atunci când se va dovedi că nu este decât o imensă minciună, vor răspunde juridic” a mai spus fostul şef CNAS.

Corpul de Control al premierului a anunţat că va sesiza DNA asupra unor posibile fapte de natură penală constatate în cadrul unei acţiuni de control privind activitatea CNAS, în perioada 2009-2012, în timpul mandatului lui Lucian Duţă. Potrivit raportului alcătuit în urma controlului, bugetul de stat a fost prejudiciat cu 189,7 milioane de lei.

”CNAS şi Ministerul Sănătăţii sunt auditate anual de Curtea de Conturi: credeţi că dacă ar fi existat un pejudiciu de venituri care să fie imputabil Casei, Ministerului, credeţi că o intituţie ca şi Curtea de Conturi te iartă? Nu te iartă niciodată” a mai precizat Lucian Duţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.