Acasă Politic Bucuresti: Liberalii renunta la blazon

Bucuresti: Liberalii renunta la blazon

DISTRIBUIȚI

114540 – 09112012 – Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, a afirmat public ca seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, este „jigodie frustrata”.

„O sa il dau in judecata pe Horia Georgescu. Seful acestei institutii (ANI – n.r.) este aceasta jigodie frustrata numita Horia Georgescu”, a afirmat vineri, Mihalache.

La inceputul conferintei, secretarul general adjunct al Guvernului a precizat ca a adus cu el si un abac, pentru a-l ajuta pe seful ANI sa numere zilele intre momentul in care Mihalache a preluat functia in cadrul Guvernului si cel in care a demisionat din conducerea unei societati comerciale. Potrivit demnitarului, perioada a fost mai mica decat limita legala de 30 de zile.

„Avand un simt al umorului, am adus cu mine un abac. Daca presedintele ANI, Horia Georgescu, nu este capabil sa numere zilele, am sa-i fac cadou acest abac ca sa numere zilele pe bile. Intre momentul in care am fost pus intr-o functie publica si intre momentul in care am parasit conducerea unei societati comerciale nu au trecut 30 de zile. Sa masoare zilele cu abacul. Aceasta jucarie va pleca la Horia Georgescu, sa numere bilele. Daca nu poate cu mintea, atunci poate il vor ajuta bilele”, a spus ironic Dan Mihalache.

Acesta a precizat ca ANI nu are dreptul sa-si spuna un punct de vedere in privinta sa si ca institutia „functioneaza dupa calendarul electoral”.

„Solicit public Consiliului National de Integritate aflat in subordinea Senatului sa se reuneasca si sa analizeze acest abuz incalificabil al ANI. Sa analizeze probele care s-au depus, deciziile care s-au dat si conformitatea lor in raport cu legile in vigoare. In ce ma priveste, daca n-ar fi foarte complicat din punctul de vedere al statului de drept, ar fi comic. Acest comunicat este o gluma. N-am nimic de ascuns si nici sa-mi reprosez”, a mai spus secretarul general adjunct al Guvernului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.