Acasă Politic Bucuresti: Liviu Pop a mers nechemat la Parchetul General

Bucuresti: Liviu Pop a mers nechemat la Parchetul General

DISTRIBUIȚI

114581 – 12112012 – Ministrul pentru Dialog Social Liviu Pop a mers luni dimineata la Parchetul General pentru a vedea daca Agentia Nationala de Integritate (ANI) a depus o sesizare impotriva sa.

„Constat cu surprindere ca nu exista nicio sesizare catre Parchetul General”, a declarat Liviu Pop la iesirea din sediul institutiei. „Nu e trimisa si nu e inregistrata sesizarea ANI vizavi de conflictul de interese. Nu este nimic, decat acel comunicat sec de pe site-ul ANI in care ma acuza de anumite chestiuni in prima zi de campanie electorala. E un atac nepermis din partea unei institutii a statului, e o manipulare. Eu sunt convins ca a inceput o vanatoare cu intentia stricta de discreditare a Guvernului”, a continuat Pop.

Ministrul a mai spus ca a facut o solicitare oficiala la Parchet, ca sa i se spuna daca ANI a depus sau nu o sesizare pe numele lui. Dupa ce va primi raspunsul oficial, Pop a anuntat ca isi va lua un avocat si va actiona in instanta ANI.

Liviu Pop este acuzat de ANI de conflict de interese si abuz in serviciu contra intereselor publice, din cauza unui ordin de pe care l-a semnat pe cand detinea functia de ministru interimar al Educatiei referitor la oprirea cotizatiilor sindicale, el fiind si reprezentant al FSLI. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.