Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Sova neaga ferm executarea silita

Bucuresti: Ministrul Sova neaga ferm executarea silita

DISTRIBUIȚI

114592 – 12112012 – Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, susţine că informaţiile apărute în presa de luni, conform cărora una dintre firmele la care este acţionar este executată silit de Fisc, sunt false.

“De asemenea, precizez că fac parte dintre contribuabilii serioşi, motiv pentru care solicit trimestrial ANAF certificate de atestare fiscală, care să arate că nu sunt dator la niciunul dintre bugetele statului. (…) Sunt conştient de faptul că, fiind în campanie electorală, lansarea unor astfel de atacuri are o miză politică clară. Perioada electorală nu poate face însă acceptabilă formularea de acuzaţii false, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar de imaginea unei persoane, respectiv a subsemnatului, ci de imaginea Guvernului României în ansamblul său”, afirmă ministrul Şova, potrivit unui comunicat remis PROMPT MEDIA.

Ministrul a trimis şi două certificate fiscale din datele de 15 mai 2012, respectiv 26 septembrie 2012, “care arată în mod clar că nu există nicio datorie a mea către vreunul dintre bugetele statului”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.